Minilager vs. Container

Den største duellen når det kommer til minilager og lagring, er mellom minilager og container. Dette er lagringens Floyd Mayweather vs Manny Pacquiao, to kolossale kjemper som fører en stadig kald front mot hverandre. Det kan være lett å tenke at det er samma hva man velger, men valg av lagringsenhet vil være helt avgjørende for hva og når du kan lagre tingene dine. Vi skal heldigvis gi deg tips and tricks for å gjøre det lettere å ta ditt valg.

👍🏼📦 Fordeler ved Minilager

Den åpenbare fordelen ved et minilager, er at det er varmt. At et minilager er temperert, betyr at bygningen til enhver tid, selv på vinteren, holder en minimumstemperatur. Ofte vil den være over 7 eller 10 grader. Da har lageret enten ovner i hver enhet, eller en slags air-condition som står på til enhver tid og kontrollerer temperaturen.

Dette er fordelaktig dersom man har tekstiler eller andre ting som trenger å stå i en viss temperatur. Har du møbler i stoff og tøy, kan de fryse og dermed miste sin gode kvalitet i en container ila vinteren. Da betaler du plutselig mye mer for ditt lager. 

Minilager er ofte dyrere på grunn av dette, men frykt ikke. På minilagerguiden.no kan du finne rimelige minilager, nære deg.

👍🏼🚚 Fordeler ved Containere

Den store fordelen du får på et container, er at det er mye billigere. Her får du flere kvadratmeter for pengene dine, som kan være greit dersom du har mye å lagre. Som nevnt tidligere er det viktig at tingene du setter i en container tåler å stå kaldt, eller at du kun bruker containere på sommeren når det er varmt i luften uansett.

Mange tror at en container vil stå i fare for å bli våt når den står ute i frisk luft. De aller fleste containere som tilbys som lager er vanntette, og har i tillegg god luftsirkulasjon slik at det ikke påføres mugg på eiendelene dine.

For å finne de beste container-lagrene du kan leie, nære deg, kan du sjekke minilagerguiden.no. Her finner du billig og rimelige containere nære deg, med høy sikkerhet og kvalitet.