Beste SEO tittel i title-taggen?

En gang for lenge siden leste jeg at den beste måten å sette opp tittelen på en side i <title> taggen var “Navn på artikkel | navn på nettsted”, så jeg begynte å sette det opp slik på mine egne nettsteder.

Men nå fant jeg med ett ut her en dag at jeg faktisk ikke vet om dette er helt riktig eller ikke, så jeg søkte litt rundt på nett om akkurat dette, uten å komme frem til noe annet enn at det er viktig å bruke <title> til noe fornuftig hvis man skal synes i søkemotorene.

Så siden jeg ikke fant noe helt spesifikk om hvordan det er best å sette det opp, så har jeg satt opp en liten undersøkelse selv.

Jeg har da satt opp åtte forskjellige sider som alle heter “SEO Tittel Test” mens navnet på nettstedet er da (selvfølgelig?) “Fru W” og så har jeg separert disse med de vanligste tegnene som blir brukt: – , ::, », |

Test 1, Test 3, Test 5 og Test 7 bruker nettstedsnavn {seperator} atikkelnavn, mens Test 2, Test 4, Test 6 og Test 8 er omvendt.

Så da er det bare å sette seg ned, vente og se hva resultatet blir.