Beste SEO tittel i title-taggen? Del 2

Nå er søkestrengen “SEO Tittel Test” blitt indeksert av Google, og søkeresultatet viser at det er selve artikkelen om Beste SEO tittel i title-taggen som rangerer høyest og rett under kommer Test 1 i forsøket.

Skal jeg da hevde at det er best å bruke “Nettstedsnavn – Artikkelnavn” i <title>-taggen, i stedet for de andre alternativene?

Nei, jeg skal faktisk ikke det fordi det var min artikkel om saken som rangerte høyest.

Jeg vil heller hevde at Googles rangering skyldes antall treff på hver side, og ingenting med hvordan jeg har satt opp tittelen eller hvilken seperator jeg har brukt mellom nettstedsnavn og artikkelnavnet.

Et Googlesøk internt på Fru W kan dermed fortelle om hvordan folk har klikket på linkene i artikkelen; de har først sett på Test 1 og så sett på Test 2 for å sammenligne.

Dette beviser kún ting vi visste fra før, nemlig at antall klikk inn har betydning for rangeringen din. Jeg har med andre ord ikke funnet ut noe om seperator eller hvordan du ellers velger å sette opp tittelen i seg selv har noe å si om rangeringen.

Så derfor har jeg laget en ny test, som jeg da ikke skal linke til i det hele tatt, for å se om det gir noe utslag.