Å, surf videre!

Jeg vet jeg ikke er den eneste som ble provosert over denne fyren som klaget over at Hjorthen har valgt å dele noen av sine tanker rundt sønnens død med oss andre.

Jeg blir stadig forundret over disse som på et hvis forsøker å moderere nettet. Fordi de med ett kommer over noe de ikke orker å lese om, noe de ikke intresserer seg for, noe de på et høyst personlig, subjektivt nivå ikke liker.

Og i stedet for ha såpass selvinnsikt og innse at dette har noe med dem selv som person å gjøre, så legger de igjen til en melding til eieren av nettsiden med beskjed om at dette har de absolutt ikke lyst til å lese.

Det er da ingen som tvinger dere. Dere ikke lese bloggposter eller besøke nettsider som dere ikke liker.

Om det finnes et sted her i verden hvor man virkelig kan utøve fri vilje, så er det nettet. Alle som driver en nettside tar sine valg om hva de skal legge ut eller ikke, og du som er ute og surfer kan velge om du vil lese det eller ikke.

Og hvis du da med ett kommer over en side som ikke passer dine, personlige preferanser så har jeg bare én ting å si: surf videre!

Og Hjorthen, om du leser dette, så vil jeg bare si at det står uendelig respekt av at du velger å skrive litt om alt sammen. – Vi som ikke har en heelt spesiell allergi mot båreblomster vi vil lese, gråte, kanskje le litt og tenke på dere begge.