Sju ting om meg

Sexy tagget meg til å skrible 7 seriøse/ useriøse ting om meg selv, så siden jeg sjelden skriver noe om meg selv og for de som eventuelt kunne finne på å finne dette interessant så:

  1. Jeg gjør nesten alltid tre ting på en gang – akkurat nå skriver jeg denne posten, lager middag og svarer på epost samtidig. Jeg begynner å kjede meg og mister konsentrasjonen hvis jeg gjør mindre
  2. Jeg er hekta på Wii Golf: Tiger Woods PGA Tour 07 og spiller minst en runde om dagen. Noen ganger er jeg flink også.. Ellers er dette en aktivitet som fint kan kombineres med å vaske klær og lage middag.
  3. Jeg synes lettøl er godt
  4. Jeg følger med både på Top Model Norge og Idol – mulig jeg er svak for å se vanlige mennesker forvandles til noe fantastisk
  5. Jeg elsker høsten; det er akkurat passe temperatur og så blir det litt mer “stille”
  6. Jeg forstår ikke poenget med bacon uten fett
  7. Jeg synes numerologi er spennende og kan fortelle at 7 står for bl.a. det ubevisste og synskhet.

Og så skal man vel plage tagge noen andre, så jeg prøver Petter, Cavey, Trond, Sauegjeteren, Audun, Hans Petter og Terje.